Süper Lig takımlarından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş hakkında açıklamalarda bulundu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Güneş için iyi sözler sarf eden Orman, siyaha beyazlılar için en iyisi ne ise onun yapılacağını söyledi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündemdeki konuları değerlendirirken teknik direktör Şenol Güneş'in geleceği ile de ilgili konuştu.
Fikret Orman, "Bu hafta Fenerbahçe ile çok önemli bir derbiye çıkacağız. Ezeli rakibimizle sahamızda muhteşem bir derbi oynayacağız. Maçın oynanacağı gün ve saatinden haberimiz olmadı. Bize sorulmadı bile. Biz Norveç deplasmanına gittikten 48 saat sonra Galatasaray derbisine çıktık. Neden bu maç Pazartesi oynatılıyor bende anlamadım." dedi.
Orman, "Sezon sonunda hocamız ile sözleşmemiz sona eriyor. Kendisinin adı daha önceden de olduğu gibi A milli takım ile geçiyor. Kendisi ile oturup konuşacağız. Şenol Güneş kulübün tapulu malı değil. Milli takıma gitmek istiyorsa kendisini tutmayız." dedi.