Beşiktaş'ta gergin geçen İdari ve Mali Genel Kurul'unda Fikret Orman, eleştirilerine yanıt verdi.
Rakibi olan Hürser Tekinoktay'a başarılar dileyen Fikret Orman, "Sizin ilk adaylığınız, benimse son adaylığım. Sizi üzecek bir şey ağzımdan çıkmaz. Hakkımızda hayırlısı" dedi.
Nazmi Koca'ya ise cevap vermeyeceğini ve kaale almadığını belirten Orman, kulübe ait olan uçağı özel işlerinde kullandığı hakkındaki eleştirilere de çok sert yanı verdi.
"Özür diliyorum orucuma verin"
Hakkında yapılan tüm yorumlar hakkında konuşan Fikret Orman, "Hakkımda şaibeler var dendi. Kulübün uçağını tutmuş da dediler. Bırakın uçağı, bir tane drone göstersinler bana dedim.Böyle bir şey varsa delikanlı gibi çıkıp da konuşun. Öyle bir delikanlı adam yok burda, anca karı gibi çıkıp arkadan konuşurlar" sözlerini kullanınca eleştiriler daha da arttı.
Bu cümleler sonrası Orman'a daha büyük tepkiler geldi. Tepkiler sonrası Orman, "Özür dilerim, orucuma verin. Tüm üyelerden, özellikle kadın üyelerden özür diliyorum" dedi.