Berat Albayrak'a Trabzonspor'un yeni sezon forması verilmiş, Albayrak da formanın 2010/2011 sezonunun şampiyon forması olduğunu söylemişti. Fenerbahçeli taraftarlar da açıklamaya sosyal medyada tepki gösterdi
Fenerbahçe Spor kulubü de resmi açıklama yayımlayarak, takımının 2010/11 sezonu şampiyonluğu ile ilgili yaratılan suni gündemhakkında açıklama zorunluluğu doğduğunu belirtti.
Yapılan açıklama şöyle:
Bir kez daha hatırlatmak isteriz ki, ilgili sezonda, futbol takımımızın alın teri ile kazandığı şampiyonluğu, o dönemde ülkemizin hukuk, adalet, polis teşkilatı tüm yapısına sızmış olan Fetullahçı Terör Örgütü'nün devletimizin tüm imkanlarını kullanarak Fenerbahçe'mize karşı kurduğu Şike Kumpası ile kirletilmek istendi.
En büyük delilimiz alın terimiz diyen Fenerbahçemiz, daha ilk gün korkusuzca kulübünün yanında olmuş Fenerbahçe'yi FETÖ'ye teslim etmeyeceğiz ifadesinde bulunan Fenerbahçe Taraftarının, eski Başkanımız Aziz Yıldırım'ın haklı olduğunu, 3 Temmuz sonrası her günde ortaya koymuştur.
Kupamız müzemizdedir
Kötü planlarını hayata geçirebilmek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yok etmeye çalışmak, şampiyonluğumuzu kirletmek adına terör örgütüne karşılık tam 25 milyon taraftarımızla omuz omuza olarak bugün tekrar dile getiriyoruz, 2010/11 şampiyonu Fenerbahçe'ye aittir ve alın teriyle kazanılmış kupa müzemizde bulunmaktadır. Bunu reddetmek, karşılık bir görüş taşımak ve bunu yoruma açmak, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığına kast eden FETÖ'yü meşrulaştırmaktan başka anlam taşımaz.