Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür Haber, Türkiye ve dünyadan önemli olan Son dakika, Güncel, Teknoloji, Magazin ve Siyaset haberlerini okuyabilirsiniz.

SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Menü
Ara
Facebook Twitter
ANASAYFAGÜNDEMSİYASETSPOREKONOMİ SEYAHAT TEKNOLOJİ YAZARLAR FOTO VİDEO

Fed sonrası altın fiyatlarında çifte rekor! ‘Çok yakında’

Fed sonrası altın fiyatlarında çifte rekor! ‘Çok yakında’
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Tumblr Yazdır Büyüt Küçült
Ekonomi - - Editör: Uğur SELAMCI

Altında fiyatlılarında yaşanan artışlarla ilgili konuşan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, ‘Çok yakında patlayacak’ diyerek önemli bir uyarıda bulundu.

Altında yaşanan artışlar altın alacak ve satacakları kara kara düşündürüyor. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Merkez Bankası Fed, faiz beklentilerin 25 baz puan artırdı.

Kararın sonrasında konuşan Fed Başkanı Jerome Powell, faiz artışlarını durdurma yönünde bir karar alınmadığını söyledi. Powell, "Enflasyon yüksek kalırsa faizleri düşürmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

ALTIN YATIRIMCILARINA UYARI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirmesinde, “Dilediğimiz zaman piyasaları etkileriz mantığıyla sözlü müdahalesine devam edecek.(Fed) Ancak çok yakında bir mortgage krizi patlayacak. Bir bankacılık krizine karşı, enflasyona karşı Fed'in yapabileceği bir şey yok. Sadece Türkiye'yi kast etmiyorum, tüm dünyada rakamlar ortada, gerçekler ortada. Dünya ekonomileri iyi bir yere gitmiyor. Özellikle Çin-Tayvan arasındaki gerilim benim için önemli. Kafkaslardan gelen veri akışı da benim için önemli” dedi.


Facebook Twitter Linkedin WhatsApp
  YORUM YAP / YORUM OKU
Yorum
ÇOK OKUNANLAR
Naci Görür ağlaya ağlaya uyardı! Depremde bu 18 şehrin kaderi Hatay ve Maraş gibi olacak
Türkiye'nin en önemli deprem uzmanlarından Prof. Dr. Naci Görür, bu ke
Ebu Ubeyde duyurdu! İsrail'e ağır darbe
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde
Nazlı Ilıcak yeniden tutuklandı
2016 yılında yazdığı bir yazı nedeniyle yargılanan Nazlı Ilıcak, 2 yıl
İsrail'in saldırıları devam ediyor: Gazze'de iletişim tamamen kesildi
İsrail'in saldırıları ve ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde internet
İşgalci İsrail'in saldırıları sürüyor: Bir mülteci kampı daha vuruldu
Ateşkes sonrası İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ediyor. Son olara
Cumhurbaşkanı Erdoğan:  İsrail'in işlediği suçlar yanına kar kalmamalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi'nde yaptığı
İstanbul'da Demirtaş sürprizi! İmamoğlu'na HEDEP'li rakip
31 Mart 2024 yerel seçimlerine tek bayına gireceğini açıklayan HEDEP't
Sağ Ok Sol Ok
Hurhaber.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hür Haber sorumlu tutulamaz.

ANASAYFA | GÜNÜN HABERLERİ | KÜNYE | REKLAM | RSS