Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür HABER - Türkiye'nin Online Haber Platformu

Hür Haber, Türkiye ve dünyadan önemli olan Son dakika, Güncel, Teknoloji, Magazin ve Siyaset haberlerini okuyabilirsiniz.

SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Menü
Ara
Facebook Twitter
ANASAYFAGÜNDEMSİYASETSPOREKONOMİ SEYAHAT TEKNOLOJİ YAZARLAR FOTO VİDEO

CHP'li başkandan sürpriz çıkış: Kılıçdaroğlu olmazsa ben aday olmak isterim

CHP'li başkandan sürpriz çıkış: Kılıçdaroğlu olmazsa ben aday olmak isterim
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Tumblr Yazdır Büyüt Küçült
Siyaset - - Editör: Uğur SELAMCI

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında sürpriz bir çıkış geldi. Savaş, 'Sayın Kılıçdaroğlu aday olursa bize de ona yardım etmek düşer. Ama aday olmazsa ben aday olmak isterim' dedi.

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin sürpriz açıklamalarda bulundu. Savaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını durumunda destekleyeceklerini ancak Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması durumunda kendisinin aday olabileceğini ifade etti.

"ADAY OLURSA BİZE YARDIM ETMEK DÜŞER"

Karar TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un Bi' Karar Ver programında konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "Karar verici Lütfü Savaş değil. Burada altılı masa karar verecek. Sayın Kılıçdaroğlu aday olursa bize de ona yardım etmek düşer" dedi.

"BEN DE DEĞERLENDİRİLMEK İSTERİM"

Savaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eğer sayın genel başkanımız aday olmazsa ben tıp doçentiyim, üniversite yönetmiş adamım. Geçmişim hem sahada hem de bürokraside çok parlak. Ben de diğer arkadaşlarım gibi yarışta olmak istiyorum. Ben de değerlendirilmek isterim. Aday adaylardan biri olmak isterim. Biz biraz kıyıda köşedeyiz. O yüzden duyulmamıştır. Adımın geçmesinden onur duyarım."


Facebook Twitter Linkedin WhatsApp
  YORUM YAP / YORUM OKU
Yorum
ÇOK OKUNANLAR
Korona patladı! Maske zorunluluğu geri geldi
Koronavirüsün Eris varyantının Türkiye'de görülmeye başlanmasının ardı
Yeni yasama yılı başladı: Erdoğan'dan 'yeni anayasa' çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yasama yılının başlangıç töreninde konuştu.
Ermeni model Azerbaycan'a saldırmak için terör örgütüne katıldı
Karabağ'da gerçekleştirilen 'anti terör operasyonu' ile silah bırakan
Ankara'daki saldırıyı terör örgütü PKK üstlendi!
Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıyı terör örgütü
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Fırtına ve sağanak geliyor
Meteoroloji Artvin, Giresun, Kocaeli, Ordu, Rize, Sakarya, Trabzon, Zo
İki ilde terör operasyonu: HDP il sözcüsü ve ilçe başkanları da gözaltında
Bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul ve Kırklareli'nde 26 farklı adr
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: AK Parti ve MHP bir ve iç içedir...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı'
Beşiktaş'tan Konya'da net galibiyet: 2-0
Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Konyaspor’u 2
Sağ Ok Sol Ok
Hurhaber.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hür Haber sorumlu tutulamaz.

ANASAYFA | GÜNÜN HABERLERİ | KÜNYE | REKLAM | RSS